داشتن یک وعده‌ی غذایی که شامل برنج و مرغ باشد بسیار ایده‌آل است. بنابراین اگر این امکان فراهم شود که یک وعده غذایی شامل مرغ با زردچوبه و برنج قرمز در فضا نیز در دسترس باشد فوق‌العاده خواهد بود.

فضانورد آژانس فضایی اروپا، سامانتا کریستوفورتی (Samantha Cristoforetti) در حال حاضر در هیئت مدیره‌ی ایستگاه فضایی بین‌المللی برای انجام ماموریت‌های طولانی مدتش زندگی می‌کند. غذا در فضا یکی از اقلام مهم محسوب می‌شوددو از حیث روانشناسی نیز بسیار مهم است زیرا به فضانوردان اجازه می‌دهد مقدار معینی غذا که در اصطلاح " bonus food" نامیده می‌شود با انتخاب آن‌ها باشد و طعم غذاهای خانگی‌شان را یادآوری کند.

ما از سامانتا خواسته‌ایم تا به ما نشان دهد که او چگونه موفق به پخت یکی از غذاهای محبوب خودش در محیط میکروگرانشی شده است: برنج قرمز با نخودفرنگی و مرغ و زرد چوبه!

در این بخش نحوه‌ی تهیه‌ی همین غذا را بر روی زمین با هم می‌بینیم:
و اکنون یک غذای دیگر در فضا :